PDA

View Full Version : Splash screen



mdradvies
May 4th, 2011, 01:26 PM
Ook zo'n last van dat irritante opstartscherm van Revit (splash screen)?

Hier is de manier om er vanaf te komen (werkt ook bij andere software trouwens):

Ga naar het icoon op het bureaublad, de snelkoppeling, en open de eigenschappen (rechter muisklik > eigenschappen). Bij "Doel" staat een verwijzing naar de Revit.exe (bij windows 7 is dit
"C:\Program Files\Autodesk\Revit Architecture 2012\Program\Revit.exe".

Voeg hier de volgende tekst aan toe: /nosplash
Wordt dus:
"C:\Program Files\Autodesk\Revit Architecture 2012\Program\Revit.exe" /nosplash

Klaar...
Als je werkt met een icoon vastgemaakt aan de Taakbalk, verwijder dit dan weer. Pas vervolgens bovenstaande handeling toe op het icoon op je bureablad.
Daarna rechter muisknop klikken op het icoon op je bureaublad en kies dan "vastmaken aan taakbalk". Nu werkt het ook vanuit hier.

EDIT: De originele post komt hier vandaan (http://revitforum.org/showthread.php/1605-The-splash-screen?p=15578&viewfull=1#post15578).
Daar vindt je ook meer over de mogelijkheden met andere programma's

ikinks
May 4th, 2011, 05:57 PM
En direct toegepast. Het zit soms in de kleine dingen...

TBannink
August 17th, 2011, 01:35 PM
Bedankt, Eindelijk er vanaf.

mdradvies
August 17th, 2011, 09:34 PM
Graag gedaan, en welkom op het forum!