Results 1 to 6 of 6

Thread: Properties Box and Project Browser Not Clickable

  1. #1
    Member
    Join Date
    February 17, 2011
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    193
    Current Local Time
    12:01 PM

    Not allowed! Not allowed!

    Properties Box and Project Browser Not Clickable

    A user in our office is having trouble with his properties box and project browser. They show up, but they aren't clickable. All typical troubleshooting - restarting, resetting UI have been done, but aren't helping. Any thoughts?

  2. #2
    Forum Addict jmk's Avatar
    Join Date
    December 31, 2012
    Location
    NM, USA
    Posts
    1,570
    Current Local Time
    10:01 AM

    Not allowed! Not allowed!
    I had this happen with my project browser. It was frozen on my second monitor and restarting revit, my computer and toggeling view from toolbar all didn’t fix it. Toggling it via a keyboard shortcut (I had to add one) fixed it. I think I did it one or 2 days in a row, and haven't had the issue for over a month. I'm using Revit 14.

  3. #3
    Member
    Join Date
    February 17, 2011
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    193
    Current Local Time
    12:01 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Our IT department did a registry fix, and that seems to have solved the problem.

  4. #4
    Forum Addict elton williams's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Gold Coast
    Posts
    2,794
    Current Local Time
    02:01 AM

    Not allowed! Not allowed!
    This has happened to me a couple of times, usually when I have a second session of Revit open. In my case the issue was fixed by changing the hardware acceleration setting.

  5. #5
    R.I.P. MPwuzhere's Avatar
    Join Date
    December 14, 2010
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    4,864
    Current Local Time
    08:01 AM

    Not allowed! Not allowed!
    FYI...for future searches...

    The registry fix is:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Autodesk\Revit\<revit version with issues>

    to:
    <revit version with issues> backup

    Make sure Revit is closed when doing this, else it won't work.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    June 20, 2017
    Posts
    1
    Current Local Time
    04:01 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by jmk View Post
    I had this happen with my project browser. It was frozen on my second monitor and restarting revit, my computer and toggeling view from toolbar all didnt fix it. Toggling it via a keyboard shortcut (I had to add one) fixed it. I think I did it one or 2 days in a row, and haven't had the issue for over a month. I'm using Revit 14.

    "Toggling it via a keyboard shortcut (I had to add one)" still fixes this issue in Revit 2017

Similar Threads

  1. Revit 2014: Behaviour of tabs for Properties & Project Browser
    By Alfredo Medina in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 15
    Last Post: December 16th, 2014, 03:34 PM
  2. How do I have the properties dialogue and the project browser both on the left dock?
    By kroke71 in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 10
    Last Post: October 3rd, 2013, 07:13 PM
  3. Changing view properties for a link throughout project
    By mhug9 in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 5
    Last Post: June 26th, 2013, 12:29 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: January 7th, 2012, 03:17 PM
  5. Replies: 7
    Last Post: April 17th, 2011, 01:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •