Page 1 of 7 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 65

Thread: Revit 2015 R2 Now Available

  1. #1
    Member Chadwick17's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    321
    Current Local Time
    11:50 PM

    Not allowed! Not allowed!

    Revit 2015 R2 Now Available


  2. #2
    Forum Co-Founder Twiceroadsfool's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    10,591
    Current Local Time
    12:50 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Yes sir. Nice bunch of additional enhancements.

    -Automated Hyperlinking for PDFs (golden nugget for the Firm)
    -Changing Background color to something other than inverted
    -Searching in the Drop Down menus and Type selector (thats the golden nugget for me)

    Deploying it this weekend. Thanks Autodesk!

  3. #3
    BIM there, done that cliff collins's Avatar
    Join Date
    December 14, 2010
    Location
    St. Louis, MO
    Posts
    1,961
    Current Local Time
    12:50 AM

    Not allowed! Not allowed!
    "Work in Perspective Views"--which commands?

    Oh--and "Site Tools"!!!!!!!?????? ( Eagle Point, as suspected.)

    But no Tilt Wall Tool!!!!!

  4. #4
    Forum Co-Founder Twiceroadsfool's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    10,591
    Current Local Time
    12:50 AM

    Not allowed! Not allowed!
    The Site Builder (aka Site Works) is not part of R2, it is a separate download that was also made available today, to subscription users. Id be careful installing it, since there are a few... Unexpected gotchas, using Site Builder aka Site Works, with revit versions newer than 2013 that incorporate Linked View Templates.

  5. #5
    Forum Co-Founder Twiceroadsfool's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    10,591
    Current Local Time
    12:50 AM

    Not allowed! Not allowed!
    And KUDOS to Autodesk: The Linked PDF Hyperlinking works flawlessly with relative pathing. So even if you plot to PDF as MULTIPLE SHEETS like we do, the links STILL WORK. GREAT job guys.

  6. #6
    Member Chadwick17's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    321
    Current Local Time
    11:50 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by Twiceroadsfool View Post
    And KUDOS to Autodesk: The Linked PDF Hyperlinking works flawlessly with relative pathing. So even if you plot to PDF as MULTIPLE SHEETS like we do, the links STILL WORK. GREAT job guys.
    This is reason enough to move projects to 2015.

  7. #7
    Member pivoarch's Avatar
    Join Date
    March 16, 2011
    Location
    Princeton, NJ
    Posts
    340
    Current Local Time
    01:50 AM

    Not allowed! Not allowed!
    So I took a shot and installed the site designer, all I get are errors when trying to place streets and other items. I'll have to try and dig into it more when i get some time. Anyone else using it already?

  8. #8
    Member ryntau's Avatar
    Join Date
    October 11, 2012
    Location
    St. Louis
    Posts
    403
    Current Local Time
    11:50 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Just a quick CYA question.. I understand that
    "Fully compatible with the existing Revit 2015 releases, R2 does not have a file format change and installs without disrupting ongoing work in Revit 2015."
    So does this mean that I don't necessarily have to install it on every machine in my office at the same time? Someone working with R2 will be fine working in the same project who is only in R1?

  9. #9
    Administrator Gordon Price's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Rotterdam, South Holland
    Posts
    3,071
    Current Local Time
    07:50 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Given that the installer actually says WU4, and that's what Revit reports in About, I think it's prudent to treat it like any other web update; everyone in a workshared environment must have the same version, but in a linked environment it's isn't an issue.

    Gordon

  10. #10
    Forum Co-Founder Twiceroadsfool's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    10,591
    Current Local Time
    12:50 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by pivoarch View Post
    So I took a shot and installed the site designer, all I get are errors when trying to place streets and other items. I'll have to try and dig into it more when i get some time. Anyone else using it already?
    Make sure the view you are in does NOT have a View Template Linked to it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •