Page 9 of 9 FirstFirst ... 56789
Results 81 to 82 of 82

Thread: RFO Benchmark v3.X

  1.    #81
    New Member
    Join Date
    November 13, 2019
    Posts
    1
    Current Local Time
    03:56 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Has anyone ever found a fix for optimus not working in Revit on NVIDIA Quadro cards when on windows 10 1803 or 1903? Currently trying to get this to work on a Dell Precision 5520 that has an i5 7300HQ and an NVIDIA Quadro M1200 and I am getting numbers that of integrated graphics.

  2.    #82
    New Member
    Join Date
    November 20, 2019
    Posts
    1
    Current Local Time
    10:56 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Hello Gordon,

    I'm using your RFO_Benchmark_v.3.2_2020 to benchmark Revit 2020. I encountered an error while trying to run "TerminateBenchmark_2020.ps1". I got this error: "Can't restore Revit.ini: failed to load XML file". It seems that it comes from the variable $revitVersion which is still '2019' so the file "RFOBenchmark_2019.xml" doesn't exist as the one which exists is "RFOBenchmark_2020.xml".

    Thanks for your work!
    Marc

Similar Threads

  1. RFO Benchmark v3 2017 results
    By Gordon Price in forum Hardware and Infrastructure
    Replies: 66
    Last Post: May 9th, 2018, 09:20 AM
  2. RFO Benchmark v3
    By Gordon Price in forum Hardware and Infrastructure
    Replies: 41
    Last Post: August 28th, 2017, 02:18 AM
  3. RFO Benchmark 3.1 beta
    By Gordon Price in forum Hardware and Infrastructure
    Replies: 37
    Last Post: August 18th, 2017, 09:51 PM
  4. RFO Benchmark v2
    By Gordon Price in forum Hardware and Infrastructure
    Replies: 95
    Last Post: March 13th, 2017, 10:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •