Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 21 to 30 of 55

Thread: Fyi- forum is still down for a lot of us.

  1. #21
    R.I.P. MPwuzhere's Avatar
    Join Date
    December 14, 2010
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    4,864
    Current Local Time
    09:08 PM

    Not allowed! Not allowed!
    My connection stopped working just before lunch at the office ...same issue as Aaron. This is on my phone.

  2. #22
    Moderator snowyweston's Avatar
    Join Date
    December 21, 2010
    Location
    C.LONDON
    Posts
    4,442
    Current Local Time
    06:08 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Back in (test post)

  3. #23
    Administrator Munkholm's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Kingdom of Denmark
    Posts
    4,276
    Current Local Time
    07:08 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Yet another quick test

  4. #24
    Member Hirvio's Avatar
    Join Date
    March 8, 2011
    Location
    Zagreb, Croatia
    Posts
    265
    Current Local Time
    07:08 AM

    Not allowed! Not allowed!
    It's back for me. Except, "New Posts" brings back the database error message.

  5. #25
    Administrator Gordon Price's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Rotterdam, South Holland
    Posts
    3,071
    Current Local Time
    06:08 AM

    Not allowed! Not allowed!
    New Posts (and a few other things I tested like WHo's Online and Todays Posts) seem to be working for me. I'll poke at a few ,more links as time permits.

  6. #26
    Administrator Munkholm's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Kingdom of Denmark
    Posts
    4,276
    Current Local Time
    07:08 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by Hirvio View Post
    It's back for me. Except, "New Posts" brings back the database error message.
    New Posts should be working again too - Thanks for the heads up!

    Everybody please respond here, og catch me at munkholm@revitforum.org if you run into further issues.

    Once Im certain that everything is back up and running, Ill post an update on what occurred.

  7. #27
    Member Hirvio's Avatar
    Join Date
    March 8, 2011
    Location
    Zagreb, Croatia
    Posts
    265
    Current Local Time
    07:08 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by Munkholm View Post
    New Posts should be working again too - Thanks for the heads up!
    Yep, it's working now. Thanks for the efforts!

  8. #28
    Moderator LeanneZ's Avatar
    Join Date
    December 8, 2010
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    799
    Current Local Time
    01:08 AM

    Not allowed! Not allowed!
    I (finally) see you!!!

  9. #29
    Member CRapai's Avatar
    Join Date
    April 30, 2015
    Location
    Michigan
    Posts
    328
    Current Local Time
    01:08 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Site is up and I can post (testing).

  10. #30
    Moderator DaveP's Avatar
    Join Date
    January 10, 2011
    Location
    St Paul, MN
    Posts
    3,297
    Current Local Time
    12:08 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Hooooorayyy!
    I'm back in
    Click image for larger version. 

Name:	HappyDance.jpg 
Views:	21 
Size:	12.5 KB 
ID:	36557

Similar Threads

  1. New in the forum/new in MEP
    By jansolo in forum MEP - General
    Replies: 1
    Last Post: July 25th, 2015, 12:31 AM
  2. What's up with the forum?
    By Charles Karl in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 2
    Last Post: January 20th, 2015, 03:17 PM
  3. ASD sub forum.
    By lucis29 in forum Forum Suggestions and Feedback
    Replies: 11
    Last Post: August 25th, 2011, 01:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •