Results 1 to 2 of 2

Thread: Exporting Revit Architectural Model to a WireFrame

  1. #1
    New Member
    Join Date
    June 13, 2019
    Posts
    1
    Current Local Time
    11:21 PM

    Not allowed! Not allowed!

    Exporting Revit Architectural Model to a WireFrame

    Hi all,

    I am trying to export an architectural Revit file as a wireframe model to be loaded into ANSYS. Does anyone know if this is possible/how to accomplish this?

    Thanks,
    Alexis.

  2. #2
    The Moderator with No Imagination MPwuzhere's Avatar
    Join Date
    December 14, 2010
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    4,864
    Current Local Time
    07:21 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Export as a DWG perhaps?

Similar Threads

  1. Walls and doors disappear when Model Display is set to Wireframe
    By jverdoes in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 0
    Last Post: November 11th, 2015, 12:52 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: January 21st, 2015, 01:44 PM
  3. Exporting a model to DXF without exporting hidden elements
    By bshara in forum Third party Add-Ins, API and R&D
    Replies: 2
    Last Post: April 28th, 2014, 06:57 PM
  4. structural model misplaced from architectural model in Revit Architectural 2014
    By rayanjreije in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 5
    Last Post: March 13th, 2014, 09:51 PM
  5. How to Extract 2d wireframe Model from 3D Revit Model
    By REK28 in forum Architecture - Family Creation
    Replies: 2
    Last Post: July 5th, 2012, 09:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •