Results 1 to 2 of 2

Thread: View Title Shared Parameter (not working)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    June 7, 2019
    Posts
    2
    Current Local Time
    09:36 AM

    Not allowed! Not allowed!

    View Title Shared Parameter (not working)

    I am trying to add a View Title as a shared parameter but I cannot get it to work. Here is what I did.
    1.) I edited the View Title Family and added my own label. Does that all look right?


    2.) I also have it in the Project Properties.


    3.) When I click on the view I can see where I can add the text "Plan View", but it doesn't show up in the view title line.


    What am I missing or doing wrong? This was working on another job but I haven't gotten it to work on this job, not sure where the difference is. Also, we are not using View Templates, that is set to <None>.



  2. #2
    Forum Co-Founder Alfredo Medina's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Orlando, FL, USA
    Posts
    3,202
    Current Local Time
    10:36 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by otherguy View Post
    ... This was working on another job but I haven't gotten it to work on this job, not sure where the difference is. ...
    Different projects can use different shared parameters files. Are you sure this project is using the shared parameters file that contains that shared parameter for the view title?

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: November 22nd, 2017, 04:45 AM
  2. viewport title block shared parameter
    By karpov005 in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 4
    Last Post: November 6th, 2014, 04:31 PM
  3. Shared Parameter and formulas in title blocks
    By Gordon Price in forum Architecture - Family Creation
    Replies: 1
    Last Post: September 12th, 2011, 06:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •