Pagina 1 van de 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 20

Onderwerp: Reflected Ceiling Plan has changed Revit 2018

  1. #1
    Junior Member
    Ingeschreven
    March 6, 2019
    Berichten
    46
    Huidige lokale tijd
    23:30

    Not allowed! Not allowed!

    Reflected Ceiling Plan has changed Revit 2018

    Reflected Ceiling Plan has changed, a new Revit file showing the new grid was issued.
    How do I update the model? I tried to link it, but I cannot see it in any view.
    Attached is a view of existing ceiling. Revit file with the grid is too big, I cannot attach it.
    Thank you,

    Cony
    Bijgevoegde Thumbnails Bijgevoegde Thumbnails CeilingPlan.JPG  

  2. #2
    Member kubsix's Avatar
    Ingeschreven
    March 31, 2011
    Locatie
    Quad Cities, Illinois
    Berichten
    303
    Huidige lokale tijd
    23:30

    Not allowed! Not allowed!
    Link the model, align levels in your model with the linked model's levels, and create a reflected ceiling plan view in your model.

  3. #3
    Junior Member
    Ingeschreven
    March 6, 2019
    Berichten
    46
    Huidige lokale tijd
    23:30

    Not allowed! Not allowed!
    Thank you!
    How do I align?
    How do I create a reflected ceiling plan view?

  4. #4
    Forum Addict Andres Franco's Avatar
    Ingeschreven
    June 21, 2012
    Locatie
    Tours, France
    Berichten
    1.058
    Huidige lokale tijd
    06:30

    Not allowed! Not allowed!
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door User_2011 Bekijk Berichten
    Thank you!
    How do I align?
    How do I create a reflected ceiling plan view?
    To align you can use the Align Command by using the shortcut AL, you need to be in a section or an Elevation
    To create a Reflected ceiling plan you need to go to View > Plan Views > Reflected Ceiling plan and hit on the second Icon, Hope this helps

  5. #5
    Junior Member
    Ingeschreven
    March 6, 2019
    Berichten
    46
    Huidige lokale tijd
    23:30

    Not allowed! Not allowed!
    OK, in a section I type AL, the Manage Links opens.
    What is the next step?
    See image. The bottom one is the file with the new grid.
    I guess is not possible to see/touch/select the grid in a section.


    Klik op Afbeelding voor grotere versie

Naam:      ManageLinks.JPG
Bekeken:   10
Grootte:   78,1 KB
ID:        37428

  6. #6
    Moderator DaveP's Avatar
    Ingeschreven
    January 10, 2011
    Locatie
    St Paul, MN
    Berichten
    3.132
    Huidige lokale tijd
    23:30

    Not allowed! Not allowed!
    Are you sure you typed AL?
    The shortcut for Manage Links is ML
    In any case, instead of using the keyboard, you can pick the Align Tool on the Modify Tab of the Ribbon
    And kubsix is talking about Aligning Levels, not Grids.
    You first need to make sure both your "Level One"s are at the same elevation.

    Please don't take this the wrong way, but it sounds like you need some training on basic Revit functions.

  7. #7
    Moderator DaveP's Avatar
    Ingeschreven
    January 10, 2011
    Locatie
    St Paul, MN
    Berichten
    3.132
    Huidige lokale tijd
    23:30

    Not allowed! Not allowed!
    Are you sure you typed AL?
    The shortcut for Manage Links is ML
    In any case, instead of using the keyboard, you can pick the Align Tool on the Modify Tab of the Ribbon
    And kubsix is talking about Aligning Levels, not Grids.
    You first need to make sure both your "Level One"s are at the same elevation.

    Please don't take this the wrong way, but it sounds like you need some training on basic Revit functions.

  8. #8
    Junior Member
    Ingeschreven
    March 6, 2019
    Berichten
    46
    Huidige lokale tijd
    23:30

    Not allowed! Not allowed!
    I don't take it the wrong way, I need training, I am beginner in Revit.
    The new Revit file I need to align, contains just a grid for new ceiling. So, my goal is to replace only the grid in ceiling but I should be able to see other components of ceiling (e.g. edges of walls etc). While in a section, what am I suppose to see in this new file?
    Yes I am sure I am typing AL.
    Ok I will try the other way...

    Thank you!

  9. #9
    Forum Addict Andres Franco's Avatar
    Ingeschreven
    June 21, 2012
    Locatie
    Tours, France
    Berichten
    1.058
    Huidige lokale tijd
    06:30

    Not allowed! Not allowed!
    Don't worry!! we all will try to guide you!

    so, you said the model is already linked? maybe you need to check the shared coordinates in both models!
    as @Kubsix already says: "Link the model, align levels in your model with the linked model's levels" to do this, you need to check both models "LEVELS" so in that way you"ll know if the levels are right or wrong, if you are not able to see both of your models try to don't crop your section view!

    When linked the model you must verify if you are using sharing coordinates or center to center or origin to origin!!

    If AL doesn't work as align command maybe is due to other person "Personal Shortcuts" so go to modify and use the Align icon instead, hope this can help you

  10. #10
    Junior Member
    Ingeschreven
    March 6, 2019
    Berichten
    46
    Huidige lokale tijd
    23:30

    Not allowed! Not allowed!
    Typing AL was executing A than L, typing AL faster is doing align...Icon works also...
    I am prompted to select a line or point reference for alignment. I select line which is LEVEL 25.
    The new revit file which has new grid has only LEVEL 1 and LEVEL 2 (LEVEL 2 offset 10'. This is wrong, should be 15').
    But anyway, lets say i want to align level 1 in new model with level 25 in existing model.
    After I select line which is level 25, I am prompted to select an entity to align, what do I need to select now?

    Thank you very much, for help.
    This way I've learned AutoCAD 21 years ago, asking questions and getting answers from forums, but is was mach more easier and faster.

Gelijkaardige Onderwerpen

  1. Reflected Ceiling Plan - Revit Error Message
    Door katewood1989 in forum Architecture and General Revit Questions
    Reacties: 1
    Laatste Bericht: 04-10-18, 21:42
  2. How do I use Reflected Ceiling Plans (RCP) in Revit to create a Lighting Plan?
    Door j2mattones in forum Architecture and General Revit Questions
    Reacties: 27
    Laatste Bericht: 20-04-17, 15:35
  3. Reflected Ceiling Plan
    Door sergiyny in forum MEP - General
    Reacties: 4
    Laatste Bericht: 17-06-16, 06:20
  4. Mep reflected ceiling plan?
    Door shifter22 in forum MEP - General
    Reacties: 10
    Laatste Bericht: 29-08-13, 00:13
  5. Nothing visible in Reflected Ceiling Plan
    Door Justin McAllister in forum MEP - General
    Reacties: 6
    Laatste Bericht: 13-05-12, 08:19

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •