Results 1 to 2 of 2

Thread: Rebar RC

  1.    #1
    New Member
    Join Date
    October 15, 2019
    Posts
    6
    Current Local Time
    04:22 AM

    Not allowed! Not allowed!

    Rebar RC

    Hi,
    I am trying to increase the height of the bar 96mm. I have been trying to change it in the Edit Type etc, but I can not do it.
    Any ideas?
    Thank a lot
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails RC Rebar Height.png  

  2.    #2
    Moderator cellophane's Avatar
    Join Date
    August 9, 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    6,251
    Current Local Time
    10:22 PM

    Not allowed! Not allowed!
    After a few minutes of tinkering (I'm not structural) I think I found it. In your type properties, look at the Standard Hook Bend Diameter value.

Similar Threads

  1. Making rebar grade come before rebar diameter in annotation label
    By einsteino in forum Structure - Family Creation
    Replies: 0
    Last Post: September 22nd, 2015, 03:12 PM
  2. rebar
    By Dhilip in forum Structure - Family Creation
    Replies: 13
    Last Post: December 1st, 2014, 12:52 PM
  3. I can't use Rebar, Please help
    By Nsync in forum Structure - General Questions
    Replies: 20
    Last Post: September 2nd, 2013, 02:30 PM
  4. How to export Rebar shape in Rebar schedule?
    By phamtuan in forum Structure - General Questions
    Replies: 1
    Last Post: March 18th, 2013, 04:10 PM
  5. Rebar ?'s
    By sachez143 in forum Structure - General Questions
    Replies: 0
    Last Post: September 7th, 2012, 08:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •