Results 1 to 3 of 3

Thread: help me graphics on revit

  1.    #1
    Lurker
    Join Date
    November 6, 2019
    Posts
    2
    Current Local Time
    10:29 AM

    Not allowed! Not allowed!

    help me graphics on revit

    hello everyone.
    i had problem for graphics on revit 2018
    i choose graphics display option is realistic. but not shows. it just show line
    help me.
    sorry because my english not good. because i from vietname.
    Last edited by MPwuzhere; November 6th, 2019 at 01:59 PM. Reason: bad image upload

  2.    #2
    The Moderator with No Imagination MPwuzhere's Avatar
    Join Date
    December 14, 2010
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    4,864
    Current Local Time
    07:29 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Try to upload the image again...it didn't work for some reason.

  3.    #3
    Moderator cellophane's Avatar
    Join Date
    August 9, 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    6,251
    Current Local Time
    10:29 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Ninh, could you try uploading the image to an image sharing site and link to it? your uploads are getting toasted.

Similar Threads

  1. eGPU: External Graphics and Revit
    By Tim West in forum Hardware and Infrastructure
    Replies: 2
    Last Post: August 23rd, 2018, 06:17 AM
  2. Revit 2017 - Graphics issue
    By mark b in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 4
    Last Post: April 25th, 2016, 11:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •