Results 1 to 6 of 6

Thread: Revit cannot play nice

  1. #1
    Member
    Join Date
    January 27, 2011
    Location
    KC,MO
    Posts
    346
    Current Local Time
    07:59 AM

    Not allowed! Not allowed!

    Revit cannot play nice

    Has anyone noticed the new service pack 2 for 2012 won't allow Revit to play nice with several other programs?
    I cannot have Acrobat or Excel open while Revit is, if Revit is open it will not allow those programs to open. If they are open Revit will not open.

    Granted, I'm running 32 bit XP but has anyone else had this problem?

  2. #2
    Administrator Munkholm's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Kingdom of Denmark
    Posts
    4,260
    Current Local Time
    01:59 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Never had the problem, and offen have several other programs open, including acrobat and excel - Win7 64.

  3. #3
    Member
    Join Date
    January 27, 2011
    Location
    KC,MO
    Posts
    346
    Current Local Time
    07:59 AM

    Not allowed! Not allowed!
    It'd be nice if my office didn't use 4 year old machines, eh?

  4. #4
    Moderator
    "I am NOT a Revit tutor!"
    Dave Jones's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    San Luis Obispo, California USA
    Posts
    4,539
    Current Local Time
    04:59 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by stl4310 View Post
    Has anyone noticed the new service pack 2 for 2012 won't allow Revit to play nice with several other programs?
    I cannot have Acrobat or Excel open while Revit is, if Revit is open it will not allow those programs to open. If they are open Revit will not open.

    Granted, I'm running 32 bit XP but has anyone else had this problem?
    same as Munk, I usually have two Revit sessions, Access, Excel, and Acrobat all open at one time and haven't had any problems. RAC 2012 SP2 on Win7 Pro

  5. #5
    Member
    Join Date
    January 27, 2011
    Location
    KC,MO
    Posts
    346
    Current Local Time
    07:59 AM

    Not allowed! Not allowed!
    It is also crashing on it's own a lot. I just had to switch to the lone machine in our office which runs 64bit Win7...we'll see how this goes.

  6. #6
    Moderator
    "Mark Twain"
    mdradvies's Avatar
    Join Date
    December 16, 2010
    Location
    Boxtel, Netherlands
    Posts
    4,564
    Current Local Time
    12:59 PM

    Not allowed! Not allowed!
    I'm guessing this is a memory issue... 32bit is max 4gb (and 2gb for Revit). Having Revit, a bunch of services AND other software will make it crash even if your models are something like 50-70mb (which you reach quite fast)

Similar Threads

  1. Filled Regions not playing nice.
    By Alex Cunningham in forum Architecture - Family Creation
    Replies: 17
    Last Post: November 8th, 2016, 09:02 PM
  2. How to export the Revit to ACAD to look nice and ...
    By Yan Naing Bo in forum Structure - General Questions
    Replies: 1
    Last Post: September 8th, 2011, 08:13 AM
  3. Nice addin
    By nishant in forum Third party Add-Ins, API and R&D
    Replies: 0
    Last Post: July 25th, 2011, 12:09 PM
  4. 2012 Nice Features
    By mark b in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 103
    Last Post: April 26th, 2011, 10:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •