Results 1 to 3 of 3

Thread: rfa converteren naar step of stl

  1.    #1
    Junior Member
    Join Date
    October 18, 2019
    Posts
    9
    Current Local Time
    02:09 PM

    Not allowed! Not allowed!

    rfa converteren naar step of stl

    Goedemorgen,

    ik heb een aantal 3d modellen gemaakt welke ik wil doorsturen naar een bedrijf welke met inventor werkt. nu kan hij mijn rfa bestanden niet inlezen en kan ik met mijn lt versie geen step of sat files aanmaken.

    Is er wellicht een andere manier om bestanden te converteren?

    In afwachting van jullie reactie.

  2.    #2
    Member HansLammerts's Avatar
    Join Date
    April 22, 2011
    Posts
    487
    Current Local Time
    01:09 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Hoi, beste kun je step gebruiken. Maak even een export als ifc of dwg.

  3.    #3
    Junior Member
    Join Date
    October 18, 2019
    Posts
    9
    Current Local Time
    02:09 PM

    Not allowed! Not allowed!
    bedankt voor je antwoord, jammer dat het er nog niet inzit dat je ineens naar een step kunt converteren zou het een hoop makkelijker maken om tussen revit en inventor gegevens uit te wisselen.

Similar Threads

  1. Ahn data omzetten naar topo
    By HansLammerts in forum Nederlands forum
    Replies: 1
    Last Post: August 26th, 2019, 08:40 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: August 21st, 2014, 01:45 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: August 1st, 2014, 03:15 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: June 20th, 2014, 12:15 PM
  5. step by step rendering relating to materials and color selection (revit 13)
    By Tom Dolle in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 2
    Last Post: June 28th, 2013, 03:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •