Results 1 to 5 of 5

Thread: Addin Pop Up Question "Always load" Never Load, where is this saved?

  1.    #1
    Forum Addict sdbrownaia's Avatar
    Join Date
    December 20, 2010
    Posts
    1,126
    Current Local Time
    09:01 AM

    Not allowed! Not allowed!

    Addin Pop Up Question "Always load" Never Load, where is this saved?

    We've had some users who repeatedly get the pop up(see attached image) that asks do you want to Load once, Always Load or never.
    Even when they choose always load. Does anyone know where revit stores the answer to this question? I'm guessing that file somehow is read only.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	always load.png 
Views:	18 
Size:	55.8 KB 
ID:	38893  

  2.    #2
    Member kraftwerk's Avatar
    Join Date
    November 1, 2012
    Location
    St. Louis, MO
    Posts
    71
    Current Local Time
    08:01 AM

    Not allowed! Not allowed!
    This **may** get stored as a registry key.

    This post started to get me thinking about this: https://forums.autodesk.com/t5/revit...6861310#M20962

    For a Revit 2018 machine, maybe(?) look here:

    Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Autodesk\Revit \Autodesk Revit 2018\CodeSigning

  3.    #3
    Administrator Twiceroadsfool's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    11,007
    Current Local Time
    08:01 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Its also possible to *extract* a certificate, and populate it on systems during deployment, so it doesnt happen. Gordon talks about it on his site, i believe.

  4.    #4
    Member kraftwerk's Avatar
    Join Date
    November 1, 2012
    Location
    St. Louis, MO
    Posts
    71
    Current Local Time
    08:01 AM

    Not allowed! Not allowed!
    I was thikning that CASE didn't have a cert. When you say *extract* are you talking about creating a cert? I was thinking Scott was trying to write something that would force the dialog not to show on each machine.

    Either way may just be as fast.

  5.    #5
    Administrator Twiceroadsfool's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    11,007
    Current Local Time
    08:01 AM

    Not allowed! Not allowed!
    I believe even the ones that have certs (like ours) the dialogue still pops up the first time for each user. But someone setting up the deployment can get the cert, and install it on the machine during Rollout so the users never see it.

    There's a way (I think, could be wrong) to do the same with the uncertified apps. Gordon would know best, though.

    Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Similar Threads

  1. Unable to load file "....." as a group.
    By byk3bep in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 4
    Last Post: March 23rd, 2017, 11:53 AM
  2. "File not saved" after upgrade
    By DaveP in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 5
    Last Post: June 18th, 2015, 09:57 AM
  3. Can I get rid of the "transparency" when I load a model from conceptual m to project?
    By giovanni. in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 3
    Last Post: July 4th, 2014, 08:15 PM
  4. Where do .addin files "belong"?
    By DaveP in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 3
    Last Post: May 13th, 2014, 12:44 AM
  5. Linked Models - "File Not Saved"
    By Dandharma in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 2
    Last Post: December 12th, 2010, 04:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •