Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 32

Thread: Revit 2020 Stuck but looks fine

  1.    #11
    Member Chadwick17's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    332
    Current Local Time
    01:31 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by sdbrownaia View Post
    I verified removing enscape 2.8 fixes the issue on my computer. Bummer. I was liking 2.8.
    Yeah, same here. The addition of wind seemed nice in the video I rendered.

  2.    #12
    Forum Addict elton williams's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Gold Coast
    Posts
    2,796
    Current Local Time
    05:31 PM

    1 Not allowed! Not allowed!
    +1 confirming Enscape 2.8 causes Revit to hang after syncing with BIM360.

  3.    #13
    Administrator Twiceroadsfool's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    11,160
    Current Local Time
    02:31 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Interestingly enough,some folks on Twitter are confirming they're on 2020, bim360, and 2.8, and it's okay. But others say it's not.

    Can you all please post full Revit build versions, and all apps installed (including versions), and if it's working or not?

    Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

  4.    #14
    Forum Addict sdbrownaia's Avatar
    Join Date
    December 20, 2010
    Posts
    1,138
    Current Local Time
    03:31 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Right, Philip in our office doesn't have this problem. I believe he has the same computer as me. But I will check.
    I have
    20.2.11.3
    20200206_0915(x64)
    2020.2.1

    UNIFI 3.6.0.0.
    PyRevit v4.5 (Philip has a newer version)
    CTC Tools
    BIM Interoperablity Tools V 7.1.7159.0
    BIM Track
    Site Designer(I thought we had removed that from our deploy
    Quantificiation
    Archithetics (not using, just checked it out so I can remove it)
    PIG V1.5.5
    Align
    EVO(not used, need to remove)
    STL Exporter

  5.    #15
    Administrator Twiceroadsfool's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    11,160
    Current Local Time
    02:31 AM

    Not allowed! Not allowed!
    CTC suite versions? Let me see if I can get a list from the other folks I know experiencing it.

    Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

  6.    #16
    Member Chadwick17's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    332
    Current Local Time
    01:31 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Here's what I'm running:
    20.2.20.31
    20200426_1515(x64)
    2020.2.2

    pyRevit v4.7.6
    Site Designer
    Areabook, Buildingbook, and Roombook extensions
    STL Exporter
    FormIt Converter

  7.    #17
    Moderator DaveP's Avatar
    Join Date
    January 10, 2011
    Location
    St Paul, MN
    Posts
    3,358
    Current Local Time
    02:31 AM

    Not allowed! Not allowed!
    We've seen in on one installation
    Same deal : Revit 2020, Enscape 2.8, BIM 360
    Addins:
    KiwiCodes FB (R2)
    BIMLink
    COINS AutoSection Box
    pyRevit 4.something

  8.    #18
    Forum Addict sdbrownaia's Avatar
    Join Date
    December 20, 2010
    Posts
    1,138
    Current Local Time
    03:31 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Dan Stine reported updating the Desktop connector fixed his. I tried that but it didn't fix mine

  9.    #19
    Member Chadwick17's Avatar
    Join Date
    December 7, 2010
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    332
    Current Local Time
    01:31 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Quote Originally Posted by sdbrownaia View Post
    Dan Stine reported updating the Desktop connector fixed his. I tried that but it didn't fix mine
    Same. I uninstalled Desktop Connector and then reinstalled. Even tried shutting down Desktop Connector and then syncing with BIM360. The only way I've been able to fix it so far is drop back to Enscape 2.7.2

  10.    #20
    Member Exar Kun's Avatar
    Join Date
    August 2, 2011
    Posts
    223
    Current Local Time
    05:31 PM

    Not allowed! Not allowed!
    Just FYI, running 2021 with Enscape 2.8 here and no issues syncing with BIM 360.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: February 12th, 2020, 04:45 AM
  2. Revit 2020.2 on old 2020 install
    By Robin Deurloo in forum Hardware and Infrastructure
    Replies: 1
    Last Post: November 25th, 2019, 01:47 PM
  3. Stuck in Revit Formula
    By cbelzer in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 7
    Last Post: July 22nd, 2014, 08:04 PM
  4. Project file fine in PC corrupt when opened in Laptop, other files work fine
    By craig11111 in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 4
    Last Post: June 10th, 2014, 02:18 PM
  5. Do U Revit: Fine-tuning of material surface patterns
    By Do U Revit in forum Blog Feeds
    Replies: 0
    Last Post: April 20th, 2012, 05:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •