Results 1 to 3 of 3

Thread: Lines for DWG export setup

  1. #1
    New Member
    Join Date
    October 13, 2020
    Posts
    2
    Current Local Time
    12:51 AM

    Not allowed! Not allowed!

    Lines for DWG export setup

    Hi,

    I'm a new member of the forum. I use Revit for several years now, but I had to make a export setup list for the first time.

    I'm able to modify the export setup. Here I can see the category's and the layer for the export.
    Perhaps it is a stupid question, but what does it mean when the layers are like {layer_concrete} instead of the regular tekst layer_concrete?


  2. #2
    Member
    Join Date
    December 11, 2010
    Location
    Astana
    Posts
    270
    Current Local Time
    05:51 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Hi,

    This means that the subcategory layer inherits the category layer.

  3.    #3
    New Member
    Join Date
    October 13, 2020
    Posts
    2
    Current Local Time
    12:51 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Hi Nurlan,

    Thanks for the respons!

Similar Threads

  1. export lines to Autocad
    By andreasdraxl in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 0
    Last Post: May 8th, 2017, 03:20 PM
  2. Export different color dimension lines form dim text
    By byk3bep in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 0
    Last Post: September 20th, 2016, 08:53 AM
  3. CAD Export - Hidden lines - lighter color
    By brane1012 in forum MEP - General
    Replies: 0
    Last Post: November 25th, 2015, 11:05 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: May 22nd, 2015, 11:45 AM
  5. Revit Export Layers setup
    By Karalon10 in forum Structure - General Questions
    Replies: 10
    Last Post: March 28th, 2013, 12:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •