Results 1 to 2 of 2

Thread: 3D Connection

  1. #1
    Lurker
    Join Date
    March 8, 2021
    Posts
    1
    Current Local Time
    06:04 AM

    Not allowed! Not allowed!

    Question 3D Connection

    Hey allen,

    Iemand ervaring met 3D Connection in Revit?
    Ik heb hier zo'n 3D navigatie-muis. Echter merk ik dat het niet reageert in Revit.
    Eerder heb ik wel ervaring ermee te werken in Inventor, wat er erg praktisch is.

    Het lijkt da ik deze nog dien te configureren (connecteren) in Revit. Iemand die weet hoe?

    Mvg,
    j.

  2. #2
    Moderator Robin Deurloo's Avatar
    Join Date
    July 7, 2011
    Location
    Rotterdam, Holland
    Posts
    1,895
    Current Local Time
    07:04 AM

    Not allowed! Not allowed!
    Ik heb LANG geleden eens zo'n ding getest in Revit. Dat ding werkt prima, maar ik kon er niet goed mee werken, maar dat zal wennen zijn.
    Geloof niet dat er in Revit een optie zit om dat soort dingen te connecten/configureren, dus ik verwacht wat in de software van die muis?

Similar Threads

  1. Connection parameters
    By AJBuckers in forum Structure - General Questions
    Replies: 4
    Last Post: June 19th, 2016, 05:45 PM
  2. connection problem
    By amr ghanem in forum Structure - General Questions
    Replies: 0
    Last Post: January 28th, 2016, 12:39 PM
  3. Problem with RS through VPN connection
    By jrweber in forum Worksharing and Cloud Coordination
    Replies: 2
    Last Post: February 20th, 2012, 01:59 PM
  4. Beam Connection
    By PijPiwo in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 2
    Last Post: August 18th, 2011, 09:09 PM
  5. Wall connection
    By bangobeat in forum Architecture and General Revit Questions
    Replies: 17
    Last Post: May 27th, 2011, 02:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •